Ontwikkel sneller dan ooit tevoren

Waarom niet voor blijven lopen wanneer je op koppositie ligt? Breek keer op keer door je plafond en versnel in elk stadium van het leven. Krijg nieuwe perspectieven en ontdek nieuwe mogelijkheden. We blijven jou en jouw collega's uitdagen, terwijl we ervoor proberen te zorgen dat je alles wat je leert meteen in jouw bedrijf kunt integreren.

Populaire onderwerpen
  • Academie
  • Vaardigheden
  • Consultancy
  • Workshops
  • Optimaliseren en vereenvoudigen
  • Persoonlijke doelstellingen
  • Blauwe oceanen
  • Masterminds

Learn and develop

Ontdek hoe je jouw passie en doelen kunt combineren om te genieten van wat je doet. Stop nooit met leren en ontwikkelen. Krijg nieuwe inzichten en leer nieuwe vaardigheden. Wanneer je jouw overtuigingen verandert, verander je jouw bedrijf. Je groeit altijd, maar je kiest op welke manier.

Remon Stompé
Rémon Stompé Eigenaar, Solid Performance

"Marketing is geen trucje om mensen iets te verkopen. Kevin heeft mij laten inzien dat een Brand ervoor zorgt dat je geen trucje meer nodig hebt."

Marjolein Gelderblom
Marjolein Gelderblom Art Director, SET.ON kappers

"We zijn ons meer bewust geworden van onze klanten en denken en handelen nu vanuit hen i.p.v. onszelf. De manier van doelen stellen, zowel met het team, als individueel met de medewerkers, zorgt voor veel meer input en betrokkenheid van iedereen."

Adam van Buuren
Adam van Buuren Eigenaar, Snelherstel

"Door Kendrix ben ik echt gaan nadenken waar mijn bedrijf voor staat en waarom ik doe wat ik doe. Hierdoor heeft mijn bedrijf een eigen identiteit gekregen. Dit zorgt voor een grotere vertrouwensband met klanten en meer plezier in het werk."

Steef van Schie
Steef van Schie Marketeer, Sjaak van Schie BV

"Eerlijk en direct! Hij praat niet met je mee en dat zorgt voor de juiste feedback om te kunnen groeien."

Michelle von Oven
Michelle von Oven Eigenaresse, Bistro de Herberg

"Kevin zorgt voor nieuwe inzichten in ons bedrijf. Hij opent onze ogen waardoor we met een andere blik gaan ondernemen. Heel verfrissend, hierdoor krijgen we nog meer zin in het effectief ondernemen. Hij helpt ons en ons mooie team verder groeien! Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak."

Wesley Smits
Wesley Smits Eigenaar, Smits Coatings

"Wanneer je met ongeremde ambities van alles wilt doen, helpt Kevin je ontdekken wat je nou écht wilt."

Mike van Schie
Mike van Schie Teeltspecialist, Verdamigo

"Op strategisch niveau heeft Kendrix, Verdamigo begeleid en gevormd tot wat het nu is. Dankzij hun kennis en techniek hebben we een uniek platform ontwikkelt wat anders niet zo doordacht en uitgewerkt had geweest."

Klaar om te ontwikkelen en te domineren?

Ben je klaar om jezelf en jouw bedrijf naar een ander niveau te brengen? De combinatie van persoonlijke en zakelijke groei bepaalt jouw ervaring en hoe ver je zult komen. Begin direct!

We are specialised in growing health related, consumer services and B2B service companies

Coming soon: restaurant makeover tijdens pandemie

Coming soon: a new level of solid performance

Coming soon: Bindle, alles wat je moet weten over voedingsstoffen