GROEI BETER, GROEI SAMEN

Elk onderdeel is belangrijk en maakt deel uit van een groter systeem. Denk na over het geheel om te bepalen waar je het eerste je tijd, geld en energie in moet steken om je bedrijf beter te laten groeien. Onderzoek de flows, verhelp de beperkingen en verhoog de doorvoer.

People Profit Purpose

EEN STERK FUNDAMENT

We gebruiken de Vortex Triangle als basis: een manifest, een publiek en een model. Wanneer dit fundament staat, heb je iets om vast te houden en op voort te bouwen. Het is belangrijk om focus te houden, de juiste richting in te gaan en van daaruit bij te sturen.

People Profit Purpose

KLANTENGROEI

Het gaat erom dat je gelijkgestemden bij elkaar brengt: klanten, medewerkers, partners en iedereen die geïnteresseerd is in of baat heeft bij wat je wilt bereiken. Wees oprecht, uniek en gedenkwaardig. Verzamel mensen met dezelfde waarden als jij en je kunt alles bereiken.

People Profit Purpose

ZAKELIJKE GROEI

Ontdek welke verrassend eenvoudige veranderingen buitengewone resultaten kunnen opleveren. Maak verbeteren eenvoudiger en automatiseer wat mogelijk is. Gebruik systemen, modellen en platforms om meer waarde te leveren en verhoog de doorvoer door marketing en verkoop te combineren.

People Profit Purpose

PERSOONLIJKE GROEI

Waarom kom je elke ochtend je bed uit? Vind mensen die je visie delen en help hen zich beter te ontwikkelen en hun capaciteit te verhogen. Laat mensen groeien en jouw bedrijf groeit ook. Gelijkgestemde mensen werken beter en hebben er meer plezier in.

People Profit Purpose

BEDRIJFSGROEI

Purpose, people & profit. Voor resultaten op lange termijn heb je drijfveren nodig die intact blijven, ook wanneer geld geen rol speelt. Combineer alle aspecten en creëer een Vortex van Groei. Wees oprecht, denk voor jezelf, daag jezelf uit en maak het verschil.

People Profit Purpose

VERBIND DE ONDERDELEN

Purpose-gedreven bedrijven groeien gemiddeld drie keer sneller dan hun concurrenten en verwerven een groter marktaandeel, dankzij het bereiken van een hogere personeels- en klanttevredenheid. Hoe meer onderdelen je verbindt, hoe makkelijker het zal worden.

People Profit Purpose

JOUW GROEISYSTEEM

Maak het verschil en bouw een beter bedrijf. Een bedrijf waar je zelf graag zaken mee zou doen. Het is geen methode, het is een mindset. Ontketen je volledige potentieel, nail it, scale it en inspireer anderen om ook een verschil te maken. Voor de mensen, het geld en het doel.

People Profit Purpose

CLAIM JOUW GRATIS STRATEGIE SESSIE

In slechts 15 minuten kom jij erachter wat het meeste waarde toevoegt aan jouw bedrijf en wat daarom je volgende focus moet zijn.

"Marketing is geen trucje om mensen iets te verkopen. Kevin heeft mij laten inzien dat een Brand ervoor zorgt dat je geen trucje meer nodig hebt."

Rémon Stompé Eigenaar, Solid Performance

"We zijn ons meer bewust geworden van onze klanten en denken en handelen nu vanuit hen i.p.v. onszelf. De manier van doelen stellen, zowel met het team, als individueel met de medewerkers, zorgt voor veel meer input en betrokkenheid van iedereen."

Marjolein Gelderblom Art Director, SET.ON kappers

"Door Kendrix ben ik echt gaan nadenken waar mijn bedrijf voor staat en waarom ik doe wat ik doe. Hierdoor heeft mijn bedrijf een eigen identiteit gekregen. Dit zorgt voor een grotere vertrouwensband met klanten en meer plezier in het werk."

Adam van Buuren Eigenaar, Snelherstel

"Eerlijk en direct! Hij praat niet met je mee en dat zorgt voor de juiste feedback om te kunnen groeien."

Steef van Schie Marketeer, Sjaak van Schie BV

"Kevin zorgt voor nieuwe inzichten in ons bedrijf. Hij opent onze ogen waardoor we met een andere blik gaan ondernemen. Heel verfrissend, hierdoor krijgen we nog meer zin in het effectief ondernemen. Hij helpt ons en ons mooie team verder groeien! Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak."

Michelle von Oven Eigenaresse, Bistro de Herberg

"Wanneer je met ongeremde ambities van alles wilt doen, helpt Kevin je ontdekken wat je nou écht wilt."

Wesley Smits Eigenaar, Smits Coatings

"Op strategisch niveau heeft Kendrix, Verdamigo begeleid en gevormd tot wat het nu is. Dankzij hun kennis en techniek hebben we een uniek platform ontwikkelt wat anders niet zo doordacht en uitgewerkt had geweest."

Mike van Schie Teeltspecialist, Verdamigo
Remon Stompé
Marjolein Gelderblom
Adam van Buuren
Sjaak van Schie logo
Herberg logo
Smits Coatings logo
Mike van Schie

Titles and degrees won’t realise your growth ambitions. Get an unfair advantage by becoming a Better Business Builder.