Waarom gebeurt dat?

Door verkeerde keuzes en een gebrek aan tijd en middelen, wordt winst uiteindelijk belangrijker dan mensen. Dit zorgt dan weer voor korte termijn oplossingen die niet leiden tot de gewenste lange termijn resultaten.

Hoe wij kunnen helpen

Wij lossen dit op door je te helpen de belangrijkste onderdelen te identificeren waar je op moet focussen om je bedrijf te laten groeien. Vanuit ons groei framework bieden wij inzichten, inspiratie en de infrastructuur, zodat je het verschil kunt maken en een beter bedrijf kunt bouwen. Voor de mensen, het geld en jouw doel.

Waarom Kendrix bestaat

Waarom we bestaan

Wij willen mensen helpen zichzelf te ontwikkelen en hen in staat stellen de dingen te doen waar ze van dromen, zodat ze anderen kunnen helpen hetzelfde te bereiken.

Onze visie is dat een bedrijf een plek moet zijn waar mensen kunnen werken aan een doel dat hen aanspreekt om hun ei kwijt te kunnen, zichzelf kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd anderen kunnen helpen hun behoeften te vervullen.

Kendrix Growth System

Waarom wij anders zijn

De groei van een bedrijf wordt bepaald door veel meer dan de beschikbaarheid van geld. Klantengroei, bedrijfsgroei en persoonlijke groei zullen samen bepalen hoe ver je zult komen. Met een meer holistische benadering van bedrijfsgroei helpen wij je te voorkomen dat je tegen plafonds aanloopt en zijn wij in staat de groei te realiseren die je op de lange termijn ambieert.

Seminar

Wat wij doen

Hoe meer kennis, vaardigheden en capaciteit je in jouw bedrijf hebt, hoe grotere stappen je kunt nemen. Wij kunnen helpen met training, coaching, de implementatie, monitoring en verbetering van alles wat we te bieden hebben, afhankelijk van jouw behoeften.

Inzichten

Wij verzamelen, testen, organiseren en modelleren kennis, informatie, tactieken, strategieën en feiten die je laten zien hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien aan de hand van de negen onderdelen van ons groeisysteem.

Inspiratie

Wij publiceren en verklaren artikelen, nieuws, case studies van onze eigen en bekende bedrijven over de hele wereld, om je te inspireren om verder te denken dan je huidige mogelijkheden en capaciteiten.

Infrastructuur

We maken het makkelijker om alles wat je hebt geleerd te implementeren door de tools, software, systemen en sjablonen te leveren voor een robuuste infrastructuur waarmee je alles gemakkelijk kunt toepassen in je bedrijf.

Waar wij voor staan

Het bereiken van opmerkelijke resultaten is niet gemakkelijk. Voor echte groei moet je zelfbewust zijn en jezelf verantwoordelijk houden voor je eigen resultaten, wat er ook gebeurt. De drie dingen waar wij het meeste waarde aan hechten bij het bouwen van bedrijven: oprechte groei, zelf nadenken en jezelf uitdagen.

Oprechte groei

Je wilt een verschil maken en een beter bedrijf bouwen. Een authentiek en eerlijk bedrijf dat iets van waarde biedt dat mensen echt helpt.

Zelf nadenken

Je probeert zelf uit wat wel en niet mogelijk is. Je gebruikt niet zomaar informatie, maar denkt na over wat het voor jou betekent en hoe je het het beste kunt toepassen.

Jezelf uitdagen

Je bent open-minded en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien. Je bent positief, assertief en je zet door als je eenmaal hebt besloten wat je wilt.

We werken graag samen

Ben je een potentiële klant?

Ben je geïnteresseerd in hoe onze aanpak voor jou zou kunnen werken? Laat het ons weten door een gratis consult te boeken! In slechts 15 minuten bekijken we jouw situatie en kijken we of we jou kunnen helpen. Geen goede match? We kunnen je mogelijk helpen iemand te vinden die dat wel kan!

Ben je een potentiële partner?

Kun je een toegevoegde waarde bieden aan onze klanten? Dan horen we graag van je! Wij geloven dat merkextensie het einde is van groei op lange termijn en dat partnerschappen de manier zijn om echt te groeien. Het inbrengen van kennis van buitenaf is wat onze klanten naar nieuwe hoogtes brengt.

Groei met Kendrix en laat je bedrijf groeien als nooit tevoren

Ben je klaar om je volledige potentieel te benutten, nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen, beter te presteren of op te schalen? Leer meer over ons groeisysteem of ga direct aan de slag!

Historie

  • 2014 Kendrix begon als een bureau dat websites, huisstijlen, drukwerk en marketingcampagnes realiseerde.
  • 2015 We werden een full-service web- en reclamebureau. We breidden onze diensten uit door het creëren van grotere merken en ook door het leveren van signing, bedrijfskleding en meer.
  • 2016 We gingen een nieuw en groter kantoor in en richtten ons op marketingdiensten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), user experience design (UX), conversie optimalisatie (CRO), bedrijfsstrategieën en leadgeneratie.
  • 2017 Kendrix heeft zich ontwikkeld tot een marketingbureau dat zich richt op branding, websites en marketing. Als service leveren wij ook al het drukwerk, bedrijfskleding en bewegwijzering.
  • 2018 We zijn een mooi nieuw kantoor binnen gegaan en zijn overgestapt naar een marketing- en adviesbureau. De aanvullende producten en diensten worden nu in samenwerking met onze partners gerealiseerd.
  • 2019 We hebben meer plezier dan ooit en houden ons bezig met next-level branding, platforms, strategieën en prescriptieve leadgeneratie. We gaan ook een partnerschap aan met gezondheidsbevorderaars met kennis die de meesten nog nooit eerder hebben gehoord. Deze inzichten onthullen vele nieuwe mogelijkheden.
  • 2020 Kendrix heeft de overstap gemaakt naar een 'groeibedrijf'. Onze klanten bereiken meer dan ooit tevoren door hun volledige potentieel te ontplooien, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontwikkelen, beter te presteren, op te schalen en zichzelf en hun bedrijven te blijven ontwikkelen.
  • 2021 De term 'Groeibedrijf' heeft nieuwe hoogten bereikt. Het abnormale jaar 2020 heeft ons veel nieuwe kansen gegeven. We hebben ons nieuwe Groeisysteem gelanceerd, zijn een nieuw en productiever kantoor ingegaan en zijn klaar om jouw bedrijf te helpen het verschil te maken!

We are specialised in growing health related, consumer services and B2B service companies

Coming soon: restaurant makeover tijdens pandemie

Coming soon: a new level of solid performance

Coming soon: Bindle, alles wat je moet weten over voedingsstoffen