Hoe kunnen we je helpen

Wij lossen dit op door inzichten, inspiratie en de infrastructuur die ze nodig hebben om te groeien tot een duurzaam geheel, waarin iedereen in staat is om zijn of haar beste prestaties te leveren en ten goede komt aan alle betrokkenen.

Met de bedoeling om altijd meer te geven dan waar we voor rekenen, zien we elke dag veel meer tevredenheid, betere prestaties en grotere resultaten.

Waarom Kendrix bestaat

Waarom we bestaan

We willen mensen helpen zichzelf te ontwikkelen en hen in staat te stellen de dingen te doen waar ze van dromen, zodat ze anderen kunnen helpen hetzelfde te bereiken.

Kendrix Growth System

Waarom we anders zijn

De groei van een bedrijf wordt bepaald door de kennis, vaardigheden en capaciteit die in een bedrijf beschikbaar zijn, niet alleen door de beschikbaarheid van geld. Met een meer holistische benadering van bedrijfsgroei helpen wij jou te voorkomen dat je tegen een plafond aanloopt en de groei die je nastreeft op de lange termijn te realiseren.

Seminar

Wat we doen

Hoe meer kennis, vaardigheden en capaciteit je in jouw bedrijf hebt, hoe groter de stappen zijn die je kunt nemen. Wij kunnen je helpen met training, coaching, implementatie, monitoring en verbetering van alles wat we te bieden hebben, maar om te groeien zul je ook zelf het werk nog moeten doen.

Inzichten

Wij verzamelen, testen, organiseren en modelleren kennis, informatie, tactieken, strategieën en feiten die je laten zien hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien volgens een van de negen stappen van ons Vortex Groei Systeem.

Inspiratie

We publiceren en verklaren nieuws, artikelen, case studies van onze eigen klanten en bekende bedrijven over de hele wereld, om jou te inspireren om verder te denken dan je huidige capaciteiten en mogelijkheden.

Infrastructuur

We maken het gemakkelijker om alles wat je hebt geleerd te implementeren door de tools, software, systemen en sjablonen te leveren voor een robuuste infrastructuur die je helpt om alles gemakkelijk toe te passen binnen jouw bedrijf.

Ontwikkelen is niet gemakkelijk. Voor echte groei moet je ruimdenkend en zelfbewust zijn en jezelf verantwoordelijk houden voor je resultaten, wat er ook gebeurt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom streven wij naar het naleven van gemeenschappelijke waarden voor onszelf en voor onze klanten. Wanneer we dit doen, weten we dat we bij elkaar passen en hebben we plezier en voldoening in wat we samen doen.

Waarden

 • Doorzettingsvermogen
 • Eerlijkheid en vertrouwen
 • Assertiviteit
 • Positiviteit en geloof
 • Plezier en verlangen
 • Zelf nadenken

Wij werken graag samen

Meer input is niet altijd beter, maar er is niet één bedrijf of stuk software dat jou kan helpen om alles uit te voeren wat je wilt. Het is goed om te weten wat je niet weet. Onze samenwerking met verschillende experts houdt onze kennis up-to-date en maakt ons bewust van nieuwe mogelijkheden en kansen.

Door onze achtergrond, ervaring en eerdere samenwerkingen zijn we in staat om jou te helpen bepalen wat en wie er nodig is om de volgende stappen te zetten.

Groei met Kendrix en laat jouw bedrijf groeien als nooit tevoren

We hebben een vierdelig proces ontwikkeld dat je helpt jouw volledige potentieel te benutten, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontwikkelen, beter te presteren, op te schalen, te ontwikkelen en te domineren.

Historie

 • 2014 Kendrix begon als een bureau dat websites, huisstijlen, drukwerk en marketingcampagnes realiseerde.
 • 2015 We werden een full-service web- en reclamebureau. We breidden onze diensten uit door het creëren van grotere merken en ook door het leveren van signing, bedrijfskleding en meer.
 • 2016 We gingen een nieuw en groter kantoor in en richtten ons op marketingdiensten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), user experience design (UX), conversie optimalisatie (CRO), bedrijfsstrategieën en leadgeneratie.
 • 2017 Kendrix heeft zich ontwikkeld tot een marketingbureau dat zich richt op branding, websites en marketing. Als service leveren wij ook al het drukwerk, bedrijfskleding en bewegwijzering.
 • 2018 We zijn een mooi nieuw kantoor binnen gegaan en zijn overgestapt naar een marketing- en adviesbureau. De aanvullende producten en diensten worden nu in samenwerking met onze partners gerealiseerd.
 • 2019 We hebben meer plezier dan ooit en houden ons bezig met next-level branding, platforms, strategieën en prescriptieve leadgeneratie. We gaan ook een partnerschap aan met gezondheidsbevorderaars met kennis die de meesten nog nooit eerder hebben gehoord. Deze inzichten onthullen vele nieuwe mogelijkheden.
 • 2020 Kendrix heeft de overstap gemaakt naar een 'groeibedrijf'. Onze klanten bereiken meer dan ooit tevoren door hun volledige potentieel te ontplooien, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontwikkelen, beter te presteren, op te schalen en zichzelf en hun bedrijven te blijven ontwikkelen.

We are specialised in growing health related, consumer services and B2B service companies

Coming soon: restaurant makeover tijdens pandemie

Coming soon: a new level of solid performance

Coming soon: Bindle, alles wat je moet weten over voedingsstoffen