Ben jij een Business Builder?

School en de maatschappij leren ons om een schakel te zijn in het economische systeem. Een business operator in plaats van een business builder. Dat is de reden waarom de meeste ondernemers een baan hebben in hun eigen bedrijf.

Wanneer je een beter bedrijf wilt opbouwen, moet je een business builder worden. Je moet iemand zijn die op de knop drukt in plaats van te reageren op de acties van een ander. Je moet iemand zijn of hebben die verantwoordelijk is voor verandering, om verandering teweeg te brengen.

Wie is die persoon binnen jouw bedrijf?

Waarom Kendrix bestaat

Waarom we bestaan

Niemand zou met minder genoegen moeten nemen dan wat hij of zij in staat is te bereiken. Wij willen mensen helpen zichzelf te ontwikkelen en hen in staat stellen de dingen te doen waar ze van dromen, zodat ze anderen kunnen helpen hetzelfde te bereiken.

Wij vinden dat bedrijven net zoveel moeite moeten doen om hun mensen te laten groeien, als het laten groeien van hun bankrekening. Wanneer de mensen groeien en een reden hebben om te blijven, groeit het bedrijf vanzelf met mee.

Kendrix Growth System

Waarom wij anders zijn

Een bedrijf bouwen voor langdurig succes, voor jou en je medewerkers, gaat vooral over het in evenwicht brengen van de belangrijkste onderdelen die de bedrijfsgroei bepalen.

Wij hebben ons groei framework ontwikkeld om je meer inzicht te geven door overzicht te creëren. Dit framework stelt elke business builder in staat om bruggen te bouwen en grenzen te verleggen voor duurzame groei.

Problemen aanpakken, geen symptomen

Succes ontstaat door het echte probleem aan te pakken. Het gras lijkt ergens anders altijd groener, maar eigenlijk wordt het groener waar je het water geeft. Wij vertrouwen op wetenschappelijk onderbouwde benaderingen en niet op jouw gevoel.

Gebruik de kracht van tegenstellingen

Je maakt geen verschil door hetzelfde te doen als alle anderen. Algemene kennis is geen algemene aanpak. Lange termijn resultaat bereiken we vaak juist door het tegenovergestelde te doen dan waar je op korte termijn door wordt aangetrokken.

Focus en bypass het systeem

Laat je niet beïnvloeden door het systeem. Je hebt geen titels en diploma’s nodig en neem alleen mensen aan als ze ook echt iets opleveren. Wij geven je bullshit free en onafhankelijk advies, zodat je geen tijd, geld of moeite meer verspilt.

Seminar

Wat wij doen

Wij helpen je een duidelijk en consistent pad te vinden en te behouden om je groeiambities waar te maken. Onze masterclasses maken het betaalbaarder en efficiënter om alle informatie te verkrijgen die je nodig hebt om een beter bedrijf op te bouwen.

Onze platformen en groeisoftware helpen je te automatiseren wat mogelijk is om je te concentreren op de volgende belangrijkste taak. Neem twijfels weg dankzij onze groeihulp en community om je op het juiste spoor te houden. Tot slot voorzien we je van de tools en kennis om meer capaciteit op te bouwen en alles aan te kunnen wat op je pad komt.

Waar wij voor staan

Het bereiken van opmerkelijke resultaten is niet gemakkelijk. Voor echte groei moet je zelfbewust zijn en jezelf verantwoordelijk houden voor je eigen resultaten, wat er ook gebeurt. De drie dingen waar wij het meeste waarde aan hechten bij het bouwen van bedrijven: oprechte groei, zelf nadenken en jezelf uitdagen.

Oprechte groei

Je wilt een verschil maken en een beter bedrijf bouwen. Een authentiek en eerlijk bedrijf dat iets van waarde biedt dat mensen echt helpt.

Zelf nadenken

Je probeert zelf uit wat wel en niet mogelijk is. Je gebruikt niet zomaar informatie, maar denkt na over wat het voor jou betekent en hoe je het het beste kunt toepassen.

Jezelf uitdagen

Je bent open-minded en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te groeien. Je bent positief, assertief en je zet door als je eenmaal hebt besloten wat je wilt.

CLAIM JOUW GRATIS STRATEGIE SESSIE

In slechts 15 minuten kom jij erachter wat het meeste waarde toevoegt aan jouw bedrijf en wat daarom je volgende focus moet zijn.

Historie

  • 2021 De term 'Groeibedrijf' heeft nieuwe hoogten bereikt. Het abnormale jaar 2020 heeft ons veel nieuwe kansen gegeven. We hebben ons nieuwe Groeisysteem gelanceerd, zijn een nieuw en productiever kantoor ingegaan en zijn klaar om jouw bedrijf te helpen het verschil te maken!
  • 2020 Kendrix heeft de overstap gemaakt naar een 'groeibedrijf'. Onze klanten bereiken meer dan ooit tevoren door hun volledige potentieel te ontplooien, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontwikkelen, beter te presteren, op te schalen en zichzelf en hun bedrijven te blijven ontwikkelen.
  • 2019 We hebben meer plezier dan ooit en houden ons bezig met next-level branding, platforms, strategieën en prescriptieve leadgeneratie. We gaan ook een partnerschap aan met gezondheidsbevorderaars met kennis die de meesten nog nooit eerder hebben gehoord. Deze inzichten onthullen vele nieuwe mogelijkheden.
  • 2018 We zijn een mooi nieuw kantoor binnen gegaan en zijn overgestapt naar een marketing- en adviesbureau. De aanvullende producten en diensten worden nu in samenwerking met onze partners gerealiseerd.
  • 2017 Kendrix heeft zich ontwikkeld tot een marketingbureau dat zich richt op branding, websites en marketing. Als service leveren wij ook al het drukwerk, bedrijfskleding en bewegwijzering.
  • 2016 We gingen een nieuw en groter kantoor in en richtten ons op marketingdiensten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), user experience design (UX), conversie optimalisatie (CRO), bedrijfsstrategieën en leadgeneratie.
  • 2015 We werden een full-service web- en reclamebureau. We breidden onze diensten uit door het creëren van grotere merken en ook door het leveren van signing, bedrijfskleding en meer.
  • 2014 Kendrix begon als een bureau dat websites, huisstijlen, drukwerk en marketingcampagnes realiseerde.

Titles and degrees won’t realise your growth ambitions. Get an unfair advantage by becoming a Better Business Builder.